Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí Acepto
Atenció - Atención castellano català

EMPRESA

Els garatgistes d'avui són continuadors dels empresaris de garatges de Barcelona van iniciar la seva activitat gremial a l'any 1930, integrats en una agrupació empresarial, pionera en el Sector, que englobava, a més d'una majoria de garagistes, tot un conjunt d'altres activitats relacionades amb l'automòbil com són la venda de recanvis, la venda de carburants, els tallers de reparació i els venedors d'automòbils. L'entitat s'anomenava "Cambra de l'Automòbil de Catalunya" i la seva seu social es va ubicar a Rambla de Catalunya, 41- 1r, de Barcelona, al mateix local on el Gremi de Garatges de Barcelona, com a continuador d'aquella institució, desenvolupa actualment la seva activitat.

La Cambra de l'Automòbil de Catalunya va desaparèixer amb motiu de l'esclat de la guerra civil espanyola i quan, finalitzada aquesta, es varen recomençar les activitats empresarials del nostre sector, els empresaris de garatges, que llavors estaven obligatòriament enquadrats al Sindicat Vertical de Transports i Comunicacions, van adoptar el nom de Gremi de Garatges, en respecte de la centenària tradició gremial catalana. El seu domicili va continuar sent Rambla de Catalunya, 41, 1r. Posteriorment, a l'any 1977, al publicar-se la Llei de l'1 d'abril, sobre regulació del dret d'associació sindical, ens vérem convertir, definitivament, en "Gremi de Garatges de Barcelona i Província, amb total autonomia d'actuació.

El nostre Gremi ha viscut, al llarg del Segle XX. l'enorme transformació del Sector, tant dels automòbils com de les instal·lacions on es guarden, i amb el seguiment d'una línia d'actuació molt responsable i sense ànim de lucre ha promogut una constant modernització del sector tant a Barcelona com a les seves comarques. Ha promocionat també la constitució del Consell de Gremis de Garatges de Catalunya que agrupa els garatges i aparcaments de tota la Comunitat Autònoma i s'ha integrat en Associacions Patronals de caràcter estatal com Asesga i, a través d'ella, a EPA Associació Europea de Pàrkings, amb les quals col·laborem i els fem partícips dels nostres assoliments. En aquests moments el Gremi està dotat d'una important i eficaç infraestructura que compte amb la col·laboració d'eminents professionals aconseguida gràcies a la unitat de tots els seus agremiats que, a la vegada, fan també, en tot moment, el màxim esforç per adaptar-se a les més modernes tecnologies per tal de donar, en tot moment, el millor servei als seus clients. Amb tots aquests elements enfoquem el futur amb la major confiança en les nostres possibilitats i en les dels nostres afiliats.

Relació dels membres de Junta Directiva

 • PRESIDENT Senyor Xavier Ferrer i Cardó
 • VICEPRESIDENT Senyor Jordi Ràfols i Raventós
 • VICEPRESIDENT Senyor Jordi Diez i Diez
 • VICEPRESIDENT Senyor Josep Mª Núñez i Navarro
 • TRESORER Senyor Jose Mª Torres i Pladellorens
 • VOCALS
  • Senyor José Mª Albert i Pallejà
  • Senyor Josep Bombardó i Gabernet
  • Senyor Josep Mª Deulofeu i Fontanillas
  • Senyora Maria Luisa Godia i Izquierdo
  • Senyor Gonzalo Llarás i Corominas
  • Senyor Alfred Morales i Fernández
  • Senyor Ernesto Piera i Trius
  • Senyor Jaume Racionero i Cots

Gremi de Garatges de Barcelona i Província
Rambla de Catalunya, 41, 1r. 08007 Barcelona Tel. 93 488 31 97 gremio@gremiodegarages.net

Avís legal i política de privacitat administración